Nordic Success Publishing

Vad är Nordic Success Publishing?

Nordic Success Publishing är ett bokförlag med en passion för att ge ut böcker av egna författare. Precis som Ljudböcker.com jämför olika ljudboksappar, ger Nordic Success Publishing sina läsare möjlighet att upptäcka och jämföra böcker från olika genrer och författare.

Med ett stort fokus på att stödja nya och up-and-coming författare, är Nordic Success Publishing stolt över att kunna ge röst åt nya röster och bidra till en mer mångsidig utgivning.

Vilka erbjudanden har Nordic Success Publishing?

Nordic Success Publishing samarbetar med flera stora bokhandlar för att ge sina läsare möjlighet att upptäcka nya författare och ljudböcker. De erbjuder regelbundet exklusiva rabattkoder som ger dig chansen att upptäcka nya favoritböcker till ett rabatterat pris.

Besök Nordic Success Publishings hemsida för att ta del av deras senaste erbjudanden och upptäcka nya författare och böcker.

Upptäck Nordic Success Publishings egna författare

Nordic Success Publishing ger ut böcker av egna författare, vilket ger läsarna möjlighet att upptäcka nya författare och läsa böcker från olika genrer. Oavsett om du är intresserad av spänningsromaner, romantik eller självhjälpsböcker, finns det något för alla hos Nordic Success Publishing.

Genom att besöka deras hemsida kan du läsa utdrag från författarnas böcker och lära känna deras stil och röst. Detta ger dig en chans att upptäcka nya favoritförfattare och bli en del av Nordic Success Publishings gemenskap av bokälskare.

Hur Nordic Success Publishing hjälper nya författare att få sin röst hörd

Nordic Success Publishing är inte bara ett bokförlag, utan också ett företag som strävar efter att hjälpa nya författare att få sin röst hörd. De erbjuder författarcoaching och ger tips och råd om allt från bokföring till marknadsföring.

Genom att erbjuda denna typ av stöd och resurser ger Nordic Success Publishing nya författare en chans att växa och utvecklas. På detta sättet kan de hjälpa till att ge ut nya röster på bokmarknaden och skapa en mer mångsidig utgivning.

Besök Nordic Success Publishings hemsida för att lära dig mer om deras arbete och de nya författare som de hjälper att få sin röst hörd. Kanske är du nästa stora talang som de upptäcker och hjälper att lansera på bokmarknaden.


Success Publish