Kontakta oss

Vi på Webbyrå 24 kan hjälpa till med det mesta som är digitalt eller webbaserat – slå oss en pling eller skicka ett mail med en beskrivning av era behov så syr vi ihop en lösning som passar er.
Kontakta oss
Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy

Vanliga frågor

Sökmotoroptimering, från engelskans Search Engine Optimization eller förkortat SEO handlar om vad som ska ranka i Google. Det finns flera anledningar till varför en hemsida inte rankar högt. Här är några tips som vi använder oss av när vi får ett sökord att ranka högt. Du kan läsa mer om våran process här.
  • Tips 1: Ha sökordet i både metatitel samt metabeskrivningen på varje sida.
  • Tips 2: Använd dig av unikt innehåll som håller besökaren intresserad.
  • Tips 3: Gör din hemsida snabb. Från och med 2021 är snabbheten en rankningsfaktor i Google.
  • Tips 4: Fokusera på specifika nyckelord. På detta sätt kommer Google ranka dig högre inom din nitch.

Sökmotoroptimering med nöjd kund garanti

Sökmotoroptimering är något som vi är experter på. Genom en genomtänkt sökordsanalys samt plan kan ditt företag ranka högre än dina konkurrenter.

Få ditt företags hemsida att synas i Google

Vi tänker på varje steg i processen när det gäller sökmotoroptimering. Anpassning av design, kod mängden, hemsidans snabbhet, bildhantering, innehåll samt mycket mer hjälper vi dig med för att dra in så mycket konverteringar samt trafik som möjlighet.
vad är sökmotoroptimering? Det är processen att optimera din webbplats och webbsidor för att få gratis organisk trafik från sökmotorer som Google. Tänk på Google som ett arkivsystem i ett bibliotek. Biblioteket har miljarder böcker med hundratals biljoner sidor. Så låt oss säga att du vill hitta något på ”global uppvärmning”.

Då skulle Google söka igenom dessa böcker och extrahera sidor som innehåller dina sökord eller närbesläktade ord. Men som jag är säker på att du vet returneras sökresultaten inte i någon slumpmässig ordning. Google försöker returnera de mest relevanta resultaten först med hjälp av sofistikerade algoritmer. Och de är så bra på det här, att de flesta aldrig behöver klicka igenom till sidan 2 i sökresultaten. Ingen vet exakt hur dessa algoritmer fungerar eller de exakta faktorerna det ser på för att rangordna en webbsida, men vi känner till många av de så kallade ”Googles rankningsfaktorer”, så vi kan göra några optimeringar. Läs mer om vårt paket småföretag här.
Vi på Webbyrå 24 hjälper företag skapa hemsida anpassad efter deras vision. Oavsett storleken på ditt företag hjälper vi dig skapa en premium hemsida som både rankar på Google samt konverterar. Läs mer om våra företagspaket här.
Slå på/av innehåll

Fler frågor? Kontakta oss!