Kontakta oss

Vi på Webbyrå 24 kan hjälpa till med det mesta som är digitalt eller webbaserat – slå oss en pling eller skicka ett mail med en beskrivning av era behov så syr vi ihop en lösning som passar er.
Kontakta oss
Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy

Vanliga frågor

Det kan finnas flera anledningar till att din hemsida inte får trafik. Kanske är din hemsida inte tillräckligt synlig på nätet, eller så har den inte tillräckligt med relevant innehåll som attraherar besökare. Det kan också bero på att du inte har marknadsfört din hemsida på ett effektivt sätt. Det är viktigt att identifiera och åtgärda problemet för att öka trafiken till din hemsida.

Det kan bero på flera faktorer, inklusive bristande sökmotoroptimering, dålig webbdesign, föråldrad innehåll eller problem med webbplatsens struktur. Det är viktigt att arbeta med en expert inom området för att identifiera och åtgärda problemet så att din hemsida syns i Google-sökresultaten.

Det kan finnas flera anledningar till detta, inklusive bristande marknadsföring, dålig webbdesign, svagt erbjudande eller dålig användarupplevelse. Det är viktigt att analysera varför besökare inte konverterar och att arbeta med en expert inom området för att förbättra webbplatsens konverteringsfrekvens.
Det finns flera sätt att öka trafiken till din hemsida, inklusive sökmotoroptimering, sociala medier-marknadsföring, betald annonsering, e-postmarknadsföring och innehållsmarknadsföring. Det är viktigt att arbeta med en expert inom området för att skapa en strategi som fungerar för just din verksamhet.

Det kan finnas flera faktorer som påverkar hastigheten på din hemsida, inklusive storlek på bilder, föråldrad kod, för många plugins eller bristande webbhotell. Det är viktigt att optimera din webbplats och arbeta med en expert inom området för att maximera hastigheten på din hemsida.

Sökmotoroptimering (SEO) är en metod för att optimera din webbplats och dess innehåll så att den rankas högre i sökmotorerna. Genom att använda olika tekniker, såsom sökordsoptimering, förbättrad länkstruktur och förbättrad innehållskvalitet, kan du öka din synlighet på nätet och locka till dig mer trafik till din hemsida. Det är viktigt att arbeta med en expert inom området för att maximera effekten av din sökmotoroptimering.

Att ha en stark länkstruktur är avgörande för SEO. För att förbättra din webbplats länkstruktur kan du göra följande:

 • Skapa interna länkar mellan dina egna sidor, så att sökmotorer kan enkelt navigera din webbplats.
 • Skapa externa länkar genom att skapa värdefulla och relevanta innehåll som andra webbplatser vill länka till.
 • Använd relevant ankartext (texten som används för att länka till en sida) för att hjälpa sökmotorer att förstå vad sidan handlar om.

Det finns många faktorer som påverkar din webbplatsens ranking i sökmotorerna. Några av de viktigaste faktorerna inkluderar:

 • Relevans och kvalitet på innehåll.
 • Webbsidans laddningstid.
 • Antalet och kvaliteten på länkar till din webbplats.
 • Hur användarvänlig och tillgänglig din webbplats är.
 • Sökordsanvändning på sidan.

Idag använder allt fler människor mobila enheter för att surfa på nätet, så det är viktigt att din webbplats är optimerad för mobilanvändare. För att säkerställa att din webbplats är mobilvänlig kan du göra följande:

 • Skapa en responsiv design, vilket innebär att din webbplats anpassar sig efter den enhet som används.
 • Använda en mobilanpassad meny som är lätt att navigera.
 • Se till att länkar och knappar är tillräckligt stora för att enkelt kunna klickas på.
 • Använda lättlästa teckensnitt och undvik små texter.
 • Använda högkvalitativt innehåll som lätt kan ladda är också viktigt för att förbättra användarupplevelsen och minska avvisningsfrekvensen.