skapa hemsida

Webbhotell: Välj det bästa alternativet för din online närvaro

Är du redo att skapa en imponerande online närvaro? Valet av webbhotell är avgörande. Lär dig välja det bästa alternativet för dina behov och budget och börja bygga din webbplats idag.

Vad är ett webbhotell?

Ett webbhotell är en tjänst som tillhandahåller lagring på en server för webbplatser, så att de kan göras tillgängliga på internet. Webbhotell tillhandahåller också andra funktioner som e-post och databasadministration för att hjälpa till med hanteringen av en webbplats.

Sökmotoroptimering

Leta bland en av våra 100-tals mallar!

sökmotoroptimering
När du väljer ett webbhotell bör du tänka på faktorer som pålitlighet, prestanda, säkerhet, skalbarhet och support. Det är också viktigt att välja ett webbhotell som passar dina behov och budget.

Det finns flera olika typer av webbhotell, inklusive delade webbhotell, virtuella privata servrar (VPS), dedikerade servrar och molnhotell. Delade webbhotell är den mest populära typen av webbhotell och är vanligtvis det billigaste alternativet.

Delade webbhotell är när flera webbplatser delar samma server. Detta är den mest kostnadseffektiva typen av webbhotell eftersom kostnaderna delas mellan flera användare. Men prestanda och tillgänglighet kan påverkas om en av de andra webbplatserna på servern får hög trafik eller drabbas av säkerhetsproblem.

Virtuella privata servrar (VPS) fungerar genom att en fysisk server delas upp i flera virtuella servrar som fungerar oberoende av varandra. Varje VPS har sin egen mängd lagringsutrymme, processorkraft och RAM, vilket gör det till ett mer pålitligt alternativ än delade webbhotell.

Dedikerade servrar ger dig tillgång till en hel fysisk server som bara du använder. Detta ger högre prestanda och tillgänglighet, men kan vara dyrare än andra typer av webbhotell.

Att använda ett webbhotell ger dig tillgång till en pålitlig och säker server för din webbplats, vilket ger dig möjlighet att fokusera på att skapa innehåll och marknadsföra din online närvaro. Dessutom kan webbhotell erbjuda andra viktiga funktioner, som e-post och databasadministration.

Så här går det till

Plan

Det första vi gör är att sätta upp en tidplan med er vision för att skapa hemsida åt ert företag.

Sökordsanalys

Efter vi har gått igenom planen så skapar vi en sökordsanalys anpassat efter ditt företag.

Webbutveckling

Vi skapar en säker miljö där vi påbörjar designen. Vi utvecklar unika funktioner som du vill ha på din hemsida samt kopplar domänen till alla Google konton för bättre synlighet i sökmotorer.

SEO genomgång

Vi gör en sista genomgång samt sätter in flertal seo anpassade texter så företaget blir relevant runt ämnet. Vi optimerar hemsidans kod samt bilderna så att allt laddar snabbt.

Publicering & sökmotoroptimering

Efter några sista insikter från dig som kund så är hemsidan redo för publicering. Vi fortsätter arbeta med sökmotoroptimering, design, a-b tester för bättre konvertering och mycket mer.
PRISER
MINDRE FÖRETAG
28 750 / mån
 • Nöjd kundgaranti!
 • Professionell hemsida
 • 30 h Sökmotoroptimering
 • 30 nya sökord på startsidan
STORA FÖRETAG
37 700 / mån
 • Nöjd kundgaranti!
 • Professionell hemsida
 • 45 h Sökmotoroptimering
 • 30-55 nya sökord på startsidan
Populär
ANPASSAT PRIS
Offert / mån
 • Nöjd kundgaranti!
 • Professionell hemsida
 • 40 h Sökmotoroptimering
 • 55 uppåt nya sökord på startsidan