SEO

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering anpassad efter ditt företag. Skapa din egna digitala säljare med hjälp av sökmotoroptimering (SEO).

Sökmotoroptimering i Google

Syns ditt företag inte i Google? Lyckas du inte konkurrera ut dina konkurrenter på Google? Vi hjälper både små och stora företag sökmotoroptimera sin hemsida för att ranka högre i Google. 

Sökmotoroptimering

Leta bland en av våra 100-tals mallar!

sökmotoroptimering
7 tips för bättre sökmotoroptimering på din hemsida 2022
 • Tips 1: Ha sökordet i både metatitel samt metabeskrivningen på varje sida.
 • Tips 2: Använd dig av unikt innehåll som håller besökaren intresserad.
 • Tips 3: Gör din hemsida snabb. Snabbheten är nu en rankningsfaktor i Google.
 • Tips 4: Fokusera på specifika nyckelord. På detta sätt kommer Google ranka dig högre inom din nisch.
 • Tips 5: Använd dig av interna länkar så att Google hittar alla din sidor enklare.
 • Tips 6: Hitta ett snabbt webbhotell.
 • Tips 7: Uppdatera innehåll på din hemsida regelbundet.

Sökmotoroptimering med nöjd kund garanti

Sökmotoroptimering är något som vi är experter på. Genom en genomtänkt sökordsanalys samt plan kan ditt företag ranka högre än dina konkurrenter.

Få ditt företags hemsida att synas i Google

Vi tänker på varje steg i processen när det gäller sökmotoroptimering. Anpassning av design, kod mängden, hemsidans snabbhet, bildhantering, innehåll samt mycket mer hjälper vi dig med för att dra in så mycket konverteringar samt trafik som möjlighet.
Så vad är sökmotoroptimering? Sökmotoroptimering är processen att optimera din webbplats och webbsidor för att få gratis organisk trafik från sökmotorer som Google. Tänk på Google som ett arkivsystem i ett bibliotek. Biblioteket har miljarder böcker med hundratals biljoner sidor. Så låt oss säga att du vill hitta något på ”global uppvärmning”.

Då skulle Google söka igenom dessa böcker och extrahera sidor som innehåller dina sökord eller närbesläktade ord. Men som jag är säker på att du vet returneras sökresultaten inte i någon slumpmässig ordning.

Google försöker returnera de mest relevanta resultaten först med hjälp av sofistikerade algoritmer. Och de är så bra på det här, att de flesta aldrig behöver klicka igenom till sidan 2 i sökresultaten. Ingen vet exakt hur dessa algoritmer fungerar eller de exakta faktorerna det ser på för att rangordna en webbsida, men vi känner till många av de så kallade ”Googles rankningsfaktorer”, så vi kan göra några optimeringar. Läs mer om vårt paket småföretag här.
Du kan hitta många byråer och SEO-konsulter som erbjuder tjänster för mellan 10 000 och 75 000 kronor. Vissa tar betalt per månad, medan andra arbetar på timbasis eller med en projektbaserad prisstruktur.

För att hitta rätt pris för sina tjänster erbjuder de flesta byråer projektbaserade prismodeller som kan anpassas efter olika behov och budgetar.
Sökmotoroptimering, eller SEO förkortat, är processen att göra ditt webbinnehåll så synligt och tillgängligt som möjligt i sökmotorer som Google. För att göra detta måste du optimera olika delar som t.ex. nyckelord för att få dem att synas högre upp på resultatsidorna när någon söker något relevant jämfört med andra webbplatser som inte investerar tid i att perfektionera sina SERP (search engine result page).
Du kan läsa mer om våran process här.
Lokal sökmotoroptimering är processen att få ditt företag att dyka upp när folk skriver in geografiska sökord som ”begravningsbyrå Uppsala” eller ”restaurang stockholm”. För att göra detta behöver du både lokaliserade landningssidor och närvaro i Google My Business.

Målet här för företag som har en stark lokal närvaro runt om i Sverige är att ge dem en möjlighet att synas av potentiella kunder som söker på nätet under sin lediga tid!

Info om Webbyrå 24 arbete i med sökomotoroptimering

Info om Webbyrå 24 arbete med sökomotoroptimering
▶️ Antal företag vi hjälpt med sökomotoroptimering: 39
🥇 Nöjda kunder med sökomotoroptimering: 36
🔍 Nya sökord på första sidan med hjälp av sökmotoroptimering: 7841
🎁 Gratis rågivning för sökmotoroptimering?: Ja

Så här går det till

Plan

Det första vi gör är att sätta upp en tidplan med er vision för att skapa hemsida åt ert företag.

Sökordsanalys

Efter vi har gått igenom planen så skapar vi en sökordsanalys anpassat efter ditt företag.

Webbutveckling

Vi skapar en säker miljö där vi påbörjar designen. Vi utvecklar unika funktioner som du vill ha på din hemsida samt kopplar domänen till alla Google konton för bättre synlighet i sökmotorer.

SEO genomgång

Vi gör en sista genomgång samt sätter in flertal seo anpassade texter så företaget blir relevant runt ämnet. Vi optimerar hemsidans kod samt bilderna så att allt laddar snabbt.

Publicering & sökmotoroptimering

Efter några sista insikter från dig som kund så är hemsidan redo för publicering. Vi fortsätter arbeta med sökmotoroptimering, design, a-b tester för bättre konvertering och mycket mer.
PRISER
MINDRE FÖRETAG
28 750 / mån
 • Nöjd kundgaranti!
 • Professionell hemsida
 • 30 h Sökmotoroptimering
 • 30 nya sökord på startsidan
STORA FÖRETAG
37 700 / mån
 • Nöjd kundgaranti!
 • Professionell hemsida
 • 45 h Sökmotoroptimering
 • 30-55 nya sökord på startsidan
Populär
ANPASSAT PRIS
Offert / mån
 • Nöjd kundgaranti!
 • Professionell hemsida
 • 40 h Sökmotoroptimering
 • 55 uppåt nya sökord på startsidan