SEO

SEO byrå

SEO byrå anpassad efter ditt företag. Skapa din egna digitala säljare med hjälp av sökmotoroptimering (SEO).

Bästa SEO byrån

Syns ditt företag inte i Google? Lyckas du inte konkurrera ut dina konkurrenter på Google? Vi hjälper både små och stora företag sökmotoroptimera sin hemsida för att ranka högre i Google. Vad är sökmotoroptimering? Kontakta oss så förklarar vi hur processen gör till, vad du kan förvänta dig, anpassar arbetet till ditt pris samt mycket mer.

Sökmotoroptimering

Leta bland en av våra 100-tals mallar!

sökmotoroptimering
Sökmotoroptimering, från engelskans Search Engine Optimization eller förkortat SEO handlar om vad som ska ranka i Google. Det finns flera anledningar till varför en hemsida inte rankar högt. Här är några tips som vi använder oss av när vi får ett sökord att ranka högt. Du kan läsa mer om våran process här.
 • Tips 1: Ha sökordet i både metatitel samt metabeskrivningen på varje sida.
 • Tips 2: Använd dig av unikt innehåll som håller besökaren intresserad.
 • Tips 3: Gör din hemsida snabb. Från och med 2021 är snabbheten en rankningsfaktor i Google.
 • Tips 4: Fokusera på specifika nyckelord. På detta sätt kommer Google ranka dig högre inom din nitch.

Sökmotoroptimering med nöjd kund garanti

Sökmotoroptimering är något som vi är experter på. Genom en genomtänkt sökordsanalys samt plan kan ditt företag ranka högre än dina konkurrenter.

Få ditt företags hemsida att synas i Google

Vi tänker på varje steg i processen när det gäller sökmotoroptimering. Anpassning av design, kod mängden, hemsidans snabbhet, bildhantering, innehåll samt mycket mer hjälper vi dig med för att dra in så mycket konverteringar samt trafik som möjlighet.
vad är sökmotoroptimering? Det är processen att optimera din webbplats och webbsidor för att få gratis organisk trafik från sökmotorer som Google. Tänk på Google som ett arkivsystem i ett bibliotek. Biblioteket har miljarder böcker med hundratals biljoner sidor. Så låt oss säga att du vill hitta något på ”global uppvärmning”.

Då skulle Google söka igenom dessa böcker och extrahera sidor som innehåller dina sökord eller närbesläktade ord. Men som jag är säker på att du vet returneras sökresultaten inte i någon slumpmässig ordning. Google försöker returnera de mest relevanta resultaten först med hjälp av sofistikerade algoritmer. Och de är så bra på det här, att de flesta aldrig behöver klicka igenom till sidan 2 i sökresultaten. Ingen vet exakt hur dessa algoritmer fungerar eller de exakta faktorerna det ser på för att rangordna en webbsida, men vi känner till många av de så kallade ”Googles rankningsfaktorer”, så vi kan göra några optimeringar. Läs mer om vårt paket småföretag här.
När man skapar en hemsida så räcker det inte med att man bara bygger den för att synas på Google. Man måste skapa nytt innehåll optimera hastigheten, a/b tester så att hemsidor konverterar mera. Allt detta leder till nöjda kunder, vilket Google gillar. För att slå ut dina konkurrenter på första sidan i Google måste man arbeta på hemsidan regelbundet. Läs mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med våra företagspaket här.

Så här går det till

Plan

Det första vi gör är att sätta upp en tidplan med er vision för att skapa hemsida åt ert företag.

Sökordsanalys

Efter vi har gått igenom planen så skapar vi en sökordsanalys anpassat efter ditt företag.

Webbutveckling

Vi skapar en säker miljö där vi påbörjar designen. Vi utvecklar unika funktioner som du vill ha på din hemsida samt kopplar domänen till alla Google konton för bättre synlighet i sökmotorer.

SEO genomgång

Vi gör en sista genomgång samt sätter in flertal seo anpassade texter så företaget blir relevant runt ämnet. Vi optimerar hemsidans kod samt bilderna så att allt laddar snabbt.

Publicering & sökmotoroptimering

Efter några sista insikter från dig som kund så är hemsidan redo för publicering. Vi fortsätter arbeta med sökmotoroptimering, design, a-b tester för bättre konvertering och mycket mer.
PRISER
MINDRE FÖRETAG
28 750 / mån
 • Nöjd kundgaranti!
 • Professionell hemsida
 • 30 h Sökmotoroptimering
 • 30 nya sökord på startsidan
STORA FÖRETAG
37 700 / mån
 • Nöjd kundgaranti!
 • Professionell hemsida
 • 45 h Sökmotoroptimering
 • 30-55 nya sökord på startsidan
Populär
ANPASSAT PRIS
Offert / mån
 • Nöjd kundgaranti!
 • Professionell hemsida
 • 40 h Sökmotoroptimering
 • 55 uppåt nya sökord på startsidan