SEO

Hemsida

Hemsida anpassad efter ditt företag. Skapa din egna digitala säljare med hjälp av en hemsida som rankar högt i Google.

Hemsida företag

Vill du ha en professionell hemsida anpassad till ditt företag? Ranka före dina konkurrenter i Google? Få mer försäljning och skapa mer exponering om ditt varumärke? Vi hjälper dig skapa en SEO anpassad design som kommer dra in trafik samt merförsäljning.
Sökmotoroptimering

Leta bland en av våra 100-tals mallar!

sökmotoroptimering
Vi hjälper företag skapa hemsidor med hjälp av WordPress. Vi har flera års erfarenhet av WordPress och vet hur man skapar en snabb, säker, snygg samt SEO anpassad hemsida på ett enkelt sätt. Vi hjälper även dig som kund att första grunderna själv om du nu vill det. Du kan läsa mer om våran process här.
Är du ute efter en ny hemsida eller en uppgradering av din nuvarande hemsida? Vi erbjuder flera paket där vi bygger och utvecklar din hemsida. Vi skapar bara inte en modern och fräsch hemsida, utan vad vi gör är att utveckla hemsidan så att den rankar högt på Google. Vi gör detta via SEO-analys för att se vilka sökord som är relevanta för er. Vi skapar texter som informerar, behåller och leder besökare till köp av era produkter samt tjänster. Vi anpassar designer efter hur kunden klickar runt på hemsidan samt fortsätter att ta nya sökord varje månad kring ditt företags område.
Ditt företag kan vara litet eller stort, men utan en närvaro på nätet är det svårt att växa. Vi är så beroende av internet i alla avseenden idag och det betyder att du behöver en webbplats för ditt företag! Internet är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa alla företag att växa och frodas i denna digitala tidsålder. Så länge du har en närvaro på nätet kommer ditt företag att kunna nå fler människor än någonsin tidigare – även om det bara är genom sociala medier som Facebook eller Twitter!
Rankar din nuvarande hemsida inte bra i Google? Drar den inte in nya besökare organisk? Vi hjälper både små och stora företag med att ranka högt på Google. Vi optimerar SEO och kundupplevelsen så att din hemsida inte bara drar in mer trafik, utan även skapar merförsäljning. Läs mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med våra företagspaket här.
Har du köpt en domän och vill skapa en hemsida? Vi erbjuder både prisvärt webbhotell samt seo-anpassning för er hemsida. Vi bygger seo anpassad hemsida via WordPress efter dina förutsättningar. Kontakta oss så svarar vi på alla frågor som du kan ha kring seo, webbhotell, domäner samt er hemsida.

Så här går det till

Plan

Det första vi gör är att sätta upp en tidplan med er vision för att skapa hemsida åt ert företag.

Sökordsanalys

Efter vi har gått igenom planen så skapar vi en sökordsanalys anpassat efter ditt företag.

Webbutveckling

Vi skapar en säker miljö där vi påbörjar designen. Vi utvecklar unika funktioner som du vill ha på din hemsida samt kopplar domänen till alla Google konton för bättre synlighet i sökmotorer.

SEO genomgång

Vi gör en sista genomgång samt sätter in flertal seo anpassade texter så företaget blir relevant runt ämnet. Vi optimerar hemsidans kod samt bilderna så att allt laddar snabbt.

Publicering & sökmotoroptimering

Efter några sista insikter från dig som kund så är hemsidan redo för publicering. Vi fortsätter arbeta med sökmotoroptimering, design, a-b tester för bättre konvertering och mycket mer.
PRISER
MINDRE FÖRETAG
28 750 / mån
 • Nöjd kundgaranti!
 • Professionell hemsida
 • 30 h Sökmotoroptimering
 • 30 nya sökord på startsidan
STORA FÖRETAG
37 700 / mån
 • Nöjd kundgaranti!
 • Professionell hemsida
 • 45 h Sökmotoroptimering
 • 30-55 nya sökord på startsidan
Populär
ANPASSAT PRIS
Offert / mån
 • Nöjd kundgaranti!
 • Professionell hemsida
 • 40 h Sökmotoroptimering
 • 55 uppåt nya sökord på startsidan

Fasta priser. Professionell sökmotoroptimerare. Mobilvänlig. Hemsida.

Kontakta oss idag så har vi en design och plan klar inom 14-19 dagar!